Descrierea Hotelului
Parco del Sole 4*
Hotelul are avantajul de a avea propriul parc cu vegetatie mediterraneana luxurianta, lamai si portocali. Spatii largi sunt disponibile pe tot teritoriul hotelului pentru confortul si relaxarea clientilor.
Localizare: la 1 km de centrul orasului Sorrento, la 50 km de aeroportul din Napoli.
Facilitati hotel: restaurant, snack bar, internet wifi (cu plata).
Dotari camere: baie proprie cu cada sau dus, uscator de par, aer conditionat, seif (cu plata), TV satelit, vedere spre parc, gradina sau piscina.
Programul detaliat
Ziua 1 (29.12): Bucuresti – Napoli
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 04:30 dimineata pentru imbarcare pe zborul companiei Alitalia spre Roma. Sosire in Roma si imbarcare pe cursa spre Napoli. Sosire pe aeroportul din Napoli la ora 11:00, dupa care vom efectua un tur panoramic al acestui oras plin de viata si culoare, dominat de Vezuviu. Cele mai populare repere istorice ale orasului sunt: Catedrala, Piata Plebiscito unde se afla Palatul Regal si frumoasa biserica Sf. Francesco di Paula construita in stil neoclasic. Piata Primariei si Castelul construit de familia Anjou sunt alte doua repere importante ale orasului. Transfer cu autocarul Napoli – Sorrento si cazare la Grand Hotel Parco del Sole 4* sau similar in Sant’Agnello – Sorrento.
Ziua 2 (30.12): Excursie optionala Pompeii si Vezuviu
Mic dejun. Excursie optionala la Pompeii, oras opulent din antichitate ce a fost ingropat in totalitate in anul 79 d.Hr intr-una din cele mai dezastruoase eruptii vulcanice din istorie. Vizita la Pompeii ne ofera informatii importante despre modul de viata in orasele din antichitate. Dupa Pompeii vom face o ascensiune pe vulcanul Vezuviu. Intoarcere la hotel in Sorrento.
Ziua 3 (31.12): Excursie optionala Coasta Amalfitana.
Seara, participare la cina de Revelion.
Mic dejun. Azi va propunem o excursie optionala pe parcursul careia vom vizita cateva dintre cele mai renumite orase de pe Coasta Amalfitana, situate pe cel mai spectaculos traseu din Europa. Vom face o scurta oprire pentru fotografii in Positano, “singurul loc din lume proiectat pe un ax vertical”, oras plin de culoare care coboara in trepte catre mare. Loc iubit si frecventat in trecut de artisti si intelectuali (Picasso, Cocteau, Steinbeck) si de catre intemeietorii trendului “la dolce vita”, Positano este azi una dintre cele mai renumite statiuni de pe coasta. In continuare ne oprim in statiunea Amalfi care a imprumutat numele sau intregii coaste. Amalfi este un oras cu un aspect spaniol cu magnifica catedrala Sf. Andrea si Piazza del Duomo. Ultima oprire este in Ravello, un loc de neuitat “suspendat” intre cer si mare. Ravello este faimos pentru privelistile ce pot fi admirate de la inaltime. Intoarcere in Sorrento. Seara, participare la cina de Revelion organizata la hotel Parco del Sole (bauturile la cina de Revelion nu sunt incluse).
Ziua 4 (01.01): LA MULTI ANI 2017! Excursie optionala la Capri
Mic dejun. Excursie optionala la Capri, numita si “insula de vis” datorita frumusetii sale naturale, un amestec perfect intre coasta spectaculoasa si vegetatia luxurianta. Vom vizita Anacapri unde se afla renumita Villa San Michele cu gradinile sale, centrul insulei cu renumita Piazzetta si gradinile Augustus de unde veti putea admira privelistea spre Faraglioni, formatiune stancoasa care a devenit simbolul insulei. Cazare la hotel in Sorrento.
Ziua 5 (02.01): Excursie optionala la Caserta sau alternativ, participare optionala la o lectie de gatit pizza in Sorrento
Mic dejun. Excursie optionala la Caserta unde se afla incantatorul Palat Regal si gradinile sale cu fantani spectaculoase. Palatul, bogat in candelabre, ornamente aurite si tapiserii impresionante are 1200 de camere si 1790 ferestre. Constructia palatului a inceput in anul 1752 sub supravegherea arhitectului Luigi Vanvitelli si s-a incheiat in 1847 cand a fost finalizata sala tronului. In cazul in care excursia la Caserta nu se va realiza, va propunem o activitate optionala alternativa: participare la o lectie de gatit pizza in Sorrento. Durata lectiei este de 75 minute si va avea loc la un restaurant din Sorrento. Toti participantii vor primi echipamentul necesar. Lectia va incepe cu prepararea ingredientelor, a sosului si se incheie cu consumul produselor preparate. Cazare la hotel.
Ziua 6 (03.01): Zbor NAPOLI – BUCURESTI
Mic dejun. Transfer la aeroportul din Napoli pentru imbarcare pe zborul companiei Alitalia spre Roma. Decolare din Napoli la ora 11:50; sosire in Roma si imbarcare pe zborul Roma – Bucuresti de la ora 15:10. Aterizare in Bucuresti la ora 18:15.