Sibiu & Alba Iulia
Sibiu, Jud. Sibiu, Romania
- 3
Cauta vacanta dorita
Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos
Descrierea Hotelului
Program detaliat
Ziua 1 > BUCURESTI – BUSTENI – SIBIU
Intalnire la ora 06:30 cu reprezentantul agentiei in Parcarea ACADEMIEI MILITARE ROMANE (Universitatea Nationala de Aparare Carol I) – acces dinspre Bd Eroilor. Plecare la ora 07:00 pe ruta Bucuresti – Ploiesti– Campina– Busteni – Fagaras - Sibiu .
Prima oprire o vom face in Busteni pentru a vizita unul dintre cele mai frumoase obiective turistice din tara – Castelul Cantacuzino. Impresionant din punct de vedere al gabaritului, castelul se compară cu alte edificii realizate în stilul neobrâncovenesc, cum ar fi Palatul Patriarhal, complexul Peleș din Sinaia și cel de la Cotroceni.
Castelul este înconjurat de cascade, grote și fântâni arteziene și este în topul primelor castele din Romania din punct de vedere arhitectural.
Castelul Cantacuzino din Bușteni, de o mare valoare arhitectonică, istorică, documentară și artistică, a fost construit în 1911 la cererea prințului Gheorghe Grigore Cantacuzino (Nababul), fost ministru al României între 1899-1900, 1904-1907.
Castelul, construit în stil neoromânesc, a fost realizat în piatră și cărămidă după planurile arhitectului Grigore Cerchez și se întinde pe o suprafață de 3148 mp.
Ne continuam drumul spre Sibiu desemnat Capitala Culturala a Europei in anul 2007, cu al sau centru istoric declarat monument UNESCO. Tur de oras si timp liber pentru masa. Ne vom deplasa pe Bulevardul comercial si pietonal Balcescu catre Piata Mare, vom admira Primaria din Sibiu, Palatul Brukental - primul muzeu de pe teritoriul Romaniei, Catedrala Catolica si Turnul cu ceas. Ne continuam turul pietonal catre Piata Mica, Podul minciunilor si Piata Huet cu Catedrala Evanghelica.
Seara cazare la Hotel 3* - Sibiu.
Ziua 2 > SIBIU - ALBA IULIA
Mic dejun. Propunem pentru aceasta zi sa vizitam impreuna Alba Iulia - Oraş al Marii Uniri şi mare centru istoric şi cultural. Nu există alt oraş care să sublinieze mai bine idealurile de unitate şi identitate ale românilor de-a lungul veacurilor. Istoria oraşului Alba Iulia îndeamnă la respect, consideraţie şi aducere aminte a oamenilor şi faptelor care au făurit şi menţinut naţiunea şi statul român. Vom vizita “Inima Orasului” – Cetatea Alba Iulia - unde se gasesc multe dintre atractiile orasului. Cetatea are forma de stea cu 7 colturi, inventata de Marechal Vauban, inginer al Regelui Ludovic al XIV-lea al Frantei. Zidurile cetatii au latimea de 3 metri, iar bastioanele au forma de sageata, acestea formand, de fapt, varfurile stelei. Sapte porti ornamentale permiteau initial accesul in curtile interioare.
Ne intoarcem spre Sibiu, cu un popas in Mărginimea Sibiului - zonă etnografică unică în România situată la vest de Sibiu, limitată la sud de valea Sadului şi la nord de valea râului Sălişte, unde servim masa de pranz. Timp liber Sibiu si seara cazare hotel 3*.
Ziua 3 > SIBIU – VALEA OLTULUI – CALIMANESTI – BUCURESTI
Dupa micul dejun si eliberarea camerelor mergem sa vizitam Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului- Muzeul Civilizației Populare Tradiționale „ASTRA”. El s-a născut din dorinţa românilor ardeleni de a-şi defini propria identitate etnoculturală, în conglomeratul etnic al Imperiul Austro-Ungar şi pe fondul emancipării culturale a tuturor popoarelor din centrul şi sud-estul Europei, având ca model muzeele deja constituite ale saşilor, ungurilor şi secuilor.
Muzeul este o reconstrucţie fidelă a satului românesc cu tot ce presupune el: gospodării, mori de vânt şi de apă, biserici, restaurante, mijloace de transport sau obiecte tradiţionale, dar şi un lac de 6 ha, în care se oglindesc morile de vânt dobrogene.
Traseul nostru continua spre valea Oltului pana la Calimanesti, unde vom face o scurta pauza la Manastira Cozia. In cursul serii ajunge in Bucuresti , in functie de conditiile de trafic.
Facilitati ski
Les Arcs cuprinde 4 statiuni aflate la diferite niveluri, acestea variind intre 850 - 2000 altitudine. Cea mai mare statiune este Bourg St.Maurice. Aici se afla una din cele mai faimoasa partii din Europa, lunga de 7 km si cu o diferenta de nivel de 2026 m si recunoscuta in toata lumea ca cea mai rapida partie.
Site web
http://www.araucaria-hotel.com/
Spa & Welness
Turistii sunt invitati sa se relaxeze in cadrul centrului Spa, unic in zona La Plagne, unde vor regasi sauna, baie de aburi, Jacuzzi, numeroase tipuri de masaj si tratamente corporale si faciale.
Drinks & Food
In cadrul elegantului restaurant pot fi degustate numeroase preparate culinare traditionale frantuzesti, dar si gastronomie international. De asemenea, la bar pot fi cosumate bauturi calde, racoritoare, cocktail-uri, dar si vinuri alese.
Sport si divertisment
Hotelul dispune de o pozitie foarte buna, in imediata apropiere a partiei de ski, La Plagne in Savoie, facilitand astfel petrecerea unui sejur minunat in zona Paradiski. Dupa o zi petrecuta pe partia de ski, turistii sunt invitati la relaxare in cadrul centrului SPA sau la barul hotelului, ori sa povesteasca prietenilor experientele traite pana in acel moment prin intermediul serviciului de internet.
Facilitati camere
Camerele sunt confortabile si spatioase, decorate in stil contemporan si prevazute cu pat matrimonial sau 2 paturi twin, seif, balcon, halat de baie si papuci, TV, uscator de par. Accesul la internet este contra cost.
Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia turistilor 72 de camere, centru SPA, sauna, Jacuzzi, restaurant, bar, acces internet.
Localizare
Hotelul Araucaria este situat in statiunea de ski La Plagne, in imediata apropiere a partiei de ski, a domeniului schiabil Paradiski.
Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.
Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.
Recenzii
Scrie si tu o recenzie!
Alte hoteluri in zona
CE ZIC CLIENTII NOSTRI
intra in comunitatea noastra